En krydstogtsrejse er nok noget af det mest ekstravagante, man kan forestille sig. En rejse på et krydstogtsskib kan blive en enestående oplevelse med masser af afslapning og luksus. Faktisk findes der mini-krydstogts på et par dage til kun få hundrede kroner, mens der også findes krydstogtsrejser jorden rundt, der kan vare i mange uger.

En længere krydstogtsrejse kan derfor sagtens koste 10-20.000 kroner pr. person men være alle pengene værd, da man har muligheden for at slappe af og blive forkælet under hele sejladsen. Hvis du pludselig falder over et super godt tilbud på en krydstogtsrejse og ikke har penge nok til billetten, så kan du alligevel komme af sted, idet du faktisk kan låne penge til en krydstogtsrejse, hvis du blot har en rimelig sund økonomi, og ikke står registreret i RKI som dårlig betaler.

Oplevelser på en krydstogtsferie

Du kan give dig selv og din nærmeste familie en uforglemmelig ferieoplevelse på et krydstogtsskib, og den slags bør prøves mindst én gang i livet. Måske falder du pludselig over et uventet tilbud på en krydstogtsrejse, og så gælder det om at slå til i tide.

Der findes masser af afbudsrejser på markedet, og det gælder både charterrejser med fly, men også krydstogtsrejser til søs. På et krydstogt er selve rejseformen en del af rejseoplevelsen, idet man her nyder stilheden hver dag og naturligvis de mange faciliteter på krydstogtsskibet. Her kan man både nyde hinandens selskab i fred og ro, og man kan også slikke sol, nyde swimmingpoolen, dyrke fitness, modtage wellness behandlinger og anvende de mange typer underholdning ombord.

Du kan nemt være i kontakt med omverdenen, da der er trådløst internet ombord, så du kan stadig følge med i nyhederne samt ordne vigtige forretninger, mens du er ude at rejse. På en længere krydstogtsrejse vil skibet lægge til kaj i store havnebyer, sådan så I får at par dage til at nyde en tur i land. Der er både hyggelige restauranter, caféer og natklubber på skibet, så der er virkelig tale om et luksuriøst og afslappende ophold, der vil give jer alle uforglemmelige minder med hjem.

Sådan låner du penge til rejsen nemmest og billigst

At låne penge til en rejse er normalt ikke en god idé, da du jo skal tilbagebetale lånet, og der kommer altid renter på lån, så det er bedst, hvis du har pengene til rejsen sparet op i forvejen. Men hvis du uventet får tilbudt en krydstogtsferie til en god pris, så kan du altså vælge at låne penge til turen, og hvis du ser dig godt for, så kan du låne penge til overkommelige lånevilkår.

Du skal ikke blot tage imod det første kviklån du ser, da mange lån kan have skjulte gebyrer og omkostninger, sådan så de årlige omkostninger i procent (ÅOP) ender på langt over 20-30 %. Det kan være meget tidskrævende at tage i banken og holde lange møder, men også at indsende låneansøgninger til lånefirmaerne på nettet. Heldigvis findes der en nemmere og smartere metode. Du kan nemlig låne penge til forbrug på Lendme.dk, hvilket kun kræver en låneansøgning.

Lendme sørger så for at kontakte en lang række lånefirmaer, således du får besked fra dem alle med et lånetilbud, der passer til dine ønsker, og du kan nu i ro og mag udvælge det bedste lån med den laveste ÅOP, der ofte kommer ned på under 15 %.