Der findes en mulighed for at tage din partner ud på en romantisk miniferie, idet I kan tage med DFDS færgen fra København til Oslo. Den sejler hver dag kl. 17 fra begge hovedstæder, og overfarten tager omkring 16 timer. I har derfor masser af tid på overfarten til at dels nyde den friske havluft men også den storslåede udsigt samt tage del i de luksuriøse omgivelser på krydstogtskibet. I vil ankomme til Oslos havn kl. 9 om morgenen, og så har I næsten 8 timer til at gå på opdagelse i Oslo og se byens attraktioner. Dette giver jer alle tiders mulighed for at slappe af i godt selskab under meget komfortable omgivelser og på den måde kan I sammen få en romantisk miniferie med uforglemmelige minder.

Faciliteter og tilbud på Oslofærgen

En returbillet til Oslofærgen koster få hundrede kr. pr. person, og det er helt utroligt, hvad man faktisk får for pengene. I kan sammen nyde krydstogtskibets mange tilbud, som blandt andet omfatter:

  • Hyggelige restauranter og caféer.
  • Fitness og wellness med manicure og ansigtsbehandling.
  • Swimmingpool, spa og jaquzzi.
  • Internet.
  • Toldfri butik til shopping.
  • Legepladser og aktiviteter til børnene.
  • Barer, natklub og kasino.

I har naturligvis også jeres private kahyt ombord på færgen, således I til enhver tid kan trække jer tilbage og slappe af, således I kan møde friske op i Oslo om morgenen.

Aktiviteter og seværdigheder i Oslo

Selvom I kun er i Oslo i få timer, så kan I alligevel få en del oplevelser i storbyen. I kan besøge de mange spændende butikker i Karl Johan Gade, og I kan besøge de mange loppemarkeder på søndage. Munch Museet og Frogner Parken er oplagte turistmål, og alene Oslo havnefront er en attraktiv seværdighed. Der findes endda nogle turistbusser, der har rundture af både 2 eller 5 timers varighed, hvor I på en nem måde kommer rundt til de mest populære turiststeder og på den måde kan opleve dem på en nem og komfortabel måde.