Hvis man leder efter den ultimative bil med hensyn til både plads, fleksibilitet, kvalitet, sikkerhed, hestekræfter og tophastighed og udstyr, så er Audis topmodel Q7 nok værd at overveje, da bilen både kan fås på gule plader men også på hvider plader med mange sæder, og på den måde kan man virkelig få fat i en overlegen bil, der alligevel kan købes til en fornuftig pris, hvis man blot kender til mulighederne. Afhængigt af antal sæder og valget af ekstraudstyr, så koster en A7 typisk 1.1 million kr. og opefter, hvilket er i den dyre ende, men heldigvis kan man købe en lettere brugt Audi Q7 på Audi.dk til langt under en million kr., selvom man reelt får en ny bil mellem hænderne og endda fuld garanti fra Audi.

Fordele med en Audi Q7

Både med en ny eller en lettere brugt Audi Q7 kommer man altid frem på en yderst præsentabel måde, da man her har masser af plads til både passagerer og øvrig bagage. Bilen er en SUV med firehjulstræk, så den er ideel til en længere ferietur, selvom man endda skal op af stejle bjergskråninger, og bilen har solide køreegenskaber, således sikkerheden er i top med 5/5 NCAP stjerner.

Bilen er samtidig elegant med et let og sportsligt design, men den er udstyret med en kraftig 3.0 liter motor med direkte indsprøjtning på op mod 333 hk, og alligevel kan bilen have et rimeligt brændstofforbrug på mellem 13,0 og 18,2 km/l afhængigt af den valgte motor.

Bilens kabine er rummelig og komfortabel, og chaufføren har endda en lang række avancerede funktioner til sin rådighed under kørslen, således man kan få en tryg og behagelig kørsel under alle forhold. For eksempel leveres bilen med adaptiv fartpilot, så man kan tilpasse farten i sving og rundkørsler samt et velfungerende hjælpesystem, hvormed man nemt kan bakke med en anhænger.

AAP garantien

Hvis man blot køber en brugt Audi Q7 hos en privatperson, så medfølger der normalt ingen garanti på handlen, hvorimod Audi sælger en brugt Audi Q7 med AAP, hvor man får 2 års fuld garanti på bilen samt en efterfølgende serviceaftale med i handlen, og den løber i yderligere 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km.

På den måde er man altså sikret mod uventede udgifter, da Audi dækker alle udgifter i hele garantiperioden herunder både reservedele og arbejdsløn, og hvis man pludselig skal have skiftet gearkasse, motor eller differentiale, så koster dette mange penge at få klaret på et autoriseret værksted, så derfor bør man sikre sig med en dækkende garanti. En bil med AAP er garanteret 100 % i orden og i samme stand som en helt ny bil, idet den er efterset hos Audi, og de har så afhjulpet selv de mindste fejl og mangler på bilen, således den nu er i topklasse som en helt ny bil.