Mange mennesker tror det koster en formue at leje et sommerhus, og det kan også koste 10-20.000 kr. for en uges ophold, når der er tale om et meget stort luksussommerhus i højsæsonen, men det kan sagtens lade sig gøre at finde gode sommerhuse for 2.000 kr. om ugen, man skal blot vide hvor man finder dem. Her kommer der en kort guide om at få mest sommerhus og oplevelser for pengene.

Hvilke oplevelser er der i sommerhuset?

Lej et sommerhus frem for at tage på en charterrejse, da man på den måde kan få meget mere for pengene. Det koster ofte 2-4.000 kr. pr. person at tage 8 dage sydpå med en charterrejse på luksushotel, hvor man bruger det meste af ferien på at nyde naturen på stranden med sol og palmer, samt at spise på eksotiske restauranter og købe souvenirs og besøge attraktioner i området.

Det danske sommervejr kan som regel ikke hamle op mod solen og varmen nede sydpå omkring ækvator, men mange turister hygger sig faktisk i det danske sommervejr, hvor man er taget i et sommerhus med familien for at komme hjemmefra og slappe af sammen med den nærmeste familie. Der er mange fordel ved sommerhusferien frem for charterferien, da man bedre kan opretholde fred og ro fra forstyrrende naboer, man kan tage bilen med på ferien, således man nemt kommer omkring til butikker og restauranter og andre turistattraktioner i lokalområdet, man kender sproget, og desuden kan man nyde naturen med en tur langs strand eller skov.

Man kan også nyde de lange lyse sommeraftener på terrassen mens man griller en lækker aftensmad. I dagtimerne kan man nyde sommerhusets mange tilbud og faciliteter, der kan omfatte internet, spil, TV, solarium, spa, sauna og andre gange swimmingpool. Prisen for at bo i sommerhus kan blive temmelig lav pr. gæst, da de fleste sommerhuse har hems, således man nemt kan invitere overnattende gæster med hjem, og endeligt må man tit medbringe sin hund og kat i sommerhuset.

Find inspiration på internettet

Hvis man ikke selv har et sommerhus eller kan låne et af et nærtstående familiemedlem, så må man lej sommerhus, og på nettet finder man alle ledige sommerhuse i Danmark. Lej sommerhus hos DanCenter, da man her kan finde inspiration og priser på sommerhuse overalt i Danmark, da de har mange tusinde at vælge imellem. Prisen for et sommerhus varierer efter beliggenheden, størrelsen, antal sovepladser, perioden på året, afstanden til stranden og stedets faciliteter, og man kan prioritere disse søgekriterier på hjemmesiden, således man hurtigt kan danne sig et overblik over dem, der opfylder jeres krav, da de listes efter pris.