I de fleste familier overvejer man ofte i god tid i forvejen, hvor man kan tage hen på ferie sammen, da der både er en økonomi og en tidsplan, der skal passe sammen. Derfor tager mange på ferie i skolernes ferie, hvor de fleste også har fri fra arbejde, men det er nu også populært at tage på en kortere ferietur i både julen og påsken. Under alle omstændigheder skal en vellykket ferie jo give familien en mulighed for at komme hjemmefra, således man kan koncentrere sig om at hygge sig sammen og gerne i luksuriøse og komfortable omgivelser.

Man kan naturligvis bestille en charterrejse sydpå til en luksushotel ved den spanske solkyst eller omkring Middelhavslandene, hvor der er rige muligheder for at slikke sol og nyde det varme badevand og klima, men man kan også tage på en krydstogtssrejse til søs eller en tur i sommerhus sammen. Den billigste løsning er ofte at leje et sommerhus, hvilket både kan være i Europa eller i Danmark, men man får rigtig meget ferie for pengene ved at leje et sommerhus.

Hvilke faciliteter er der i et luksussommerhus?

På en sommerhusferie kan man virkelig slappe af og nyde naturens mange tilbud samt sommerhusets faciliteter på stedet, og hvis man blot er en smule fleksibel indrettet med hensyn til datoerne for opholdet, så kan man faktisk leje et luksussommerhus for få tusinde kr. om ugen.

De største luksussommerhuse har en del flere faciliteter til rådighed end de helt små sommerhuse, så man kan især nyde godt af wellness faciliteterne på stedet, og man kan jo komme med hele familien, da der ofte er hems, således ekstra venner og familiemedlemmer også kan overnatte i sommerhuset.

I løbet af dagen kan både børnene og de voksne gå ture udenfor, hvis vejret tillader det, og så kan man altså nyde den friske luft og udsigt ved den nærliggende strand, skov og eventuelle lyngområder. Man kan også tage på ture med familien og se turistattraktioner og seværdigheder i lokalområdet, og man kan også sidde på terrassen og grille mad og nyde hinandens selskab, og der er ofte rigeligt med faciliteter til rådighed for enhver smag som:

  • Swimmingpool.
  • Spabad.
  • Solarium.
  • Sauna.
  • Wifi.
  • TV.
  • Alt i hårde hvidevarer.
  • Diverse spil indendørs og udendørs.
  • Boldbaner.

Hvornår er det bedst at leje et sommerhus?

Prisen for at leje et luksussommerhus kan variere rigtig meget, men man kan ofte finde flere gode tilbud på internettet, hvor man som regel kan se en priskalender for sommerhusene, og man kan søge efter flere kriterier for sommerhusets beliggenhed, stand, faciliteter, størrelse og pris. Man finder hurtigt ud af, at man ofte kan leje sommerhuset til halv pris, når man blot lejer lige uden for højsæsonerne på året, og på den måde kan man virkelig spare mange penge på ferien.