e837b10a28f6023ecd0b470de7444e90fe76e6d31eb318459df8c6_640_Malaga

Malaga er en skøn by, der både har den fantastiske havnepromenade med et stort udvalg af forskellige restauranter, aktivt byliv med butikker og restauranter samt et godt natteliv. Derudover findes der også en skøn natur præget af bjerge og smukke sandstrande. Det er derfor en rigtig god feriedestination, hvis du søger et sted, der har lidt af det hele.

Hvilke seværdigheder er der i Malaga?

1. Picasso Museum

Pablo Picasso blev født i Malaga, og der er et museum dedikeret til ham i Palace of Condes de Buenavista, en renæssancebygning dekoreret med mauriske elementer, der er blevet restaureret i en moderne stil. På museet kan man se mere end 200 malerier, tidlige akademiske studier og re-arbejdet i gamle mestre af en af de største malere i det tyvende århundrede. Mens du er der, bør du tage et kig ind i kælderen, som har resterne af fønikiske Malaga og spor af romersk arkitektur.

2. Manquita – Malagas domkirke

La Manquita er et meget elsket symbol på byen, der blev grundlagt i det 15. århundrede på stedet af en moské. Dens kaldenavn bruges af alle lokale og betyder “en bevæbnet kvinde ‘, fordi det sydlige tårn aldrig blev færdigt. Legenden hævder, at midlerne til domkirkens færdiggørelse blev doneret til kolonisterne under den amerikanske uafhængighedskrig.

3. Havnen i Malaga

Pier 1 er en bred plads åbnet i 2011, der har en fantastisk udsigt over Gibralfaro Slot og Alcazaba. Det er et magisk sted om natten med barer, restauranter, butikker og isboder. Du kan gå hele vejen til enden, hvor den slutter sig til Malagueta området – her kan du få en svømmetur på stranden eller drikkevarer på promenaden.

4. Botanisk Have

En smuk oase af fred i byen, der er et perfekt sted at tage en pause og slappe af, sidde og læse i den frodige vegetation eller nyde de rolige stier og beundre de charmerende udsmykkede springvand. Det har også en af de mest storslåede tropiske og subtropiske haver i Europa.

5. Thyssen Museum

Dette museum åbnede i 2011, og har en stor samling af det nittende århundredes spanske malerier. Derudover er det en elegant bygning, der bestemt er et besøg værd.