Mange har prøvet at bo i sommerhus i ferien, hvilket har masser af fordele, og man har muligvis også stødt på feriecentre i sommerhusområderne, da disse er meget udbredte i Danmark. Man kan bestille et ophold på et feriecenter, hvor man i en weekend eller måske i en hel uge kan nyde feriestedets mange faciliteter og tilbud, der henvender sig til alle aldersgrupper. I det følgende beskrives mulighederne i de danske feriecentre, således man kan overveje, om dette er ønskeferien for jeres familie.

Hvad er fordelen ved feriecentre?

Man kan som regel opdele ferier i disse grundlæggende kategorier:

  • Charterrejse sydpå på luksushotel.
  • Camping- og teltferie.
  • Skiferie.
  • Sommerhusferie.
  • Hotel- og kroferie.
  • Feriecenter.

På flere af disse typer ferier skal man selv finde på aktiviteter og underholdning, hvilket ikke altid er nogen nem opgave, da alle har forskellig smag og interesser. Uanset om familien tager på camping, i sommerhus eller på charterferie, så vil der være mulighed for, at visse personer hurtigt vil kritisere, at der er kedeligt på stedet, da man føler der mangler muligheder.

På et feriecenter vil man sjældent have dette problem, da man her har spækket et stort center med alverdens spil og legemuligheder med et stort legeland til børn i alle aldre. Her kan børnene boltre sig dagen lang med sjove aktiviteter, og man kan endda også møde nye venner, som man går godt i spænd med. På et feriecenter bor man i en ferielejlighed i tilknytning til centeret, så her kan man slappe af efter behov, så alt er nemt og overskueligt tilrettelagt, således man næsten ikke kan undgå at få et afslappet og komfortabelt ferieophold.

Find danske feriecentre på nettet

Man kan starte med at søge efter inspiration på nettet efter en ferie for hele familien, og måske er Danland et godt forslag, da Danland har 28 feriecentre overalt i Danmark, hvoraf de 9 endda har et stort badeland tilknyttet feriecenteret. I badeland kan man året rundt opleve en dejlig badedag, da man her har swimmingpools med vandrutsjebaner i flere størrelser, således alle børn kan få fornøjelse af et ophold her.

De voksne vil ofte anvende centerets tilbud om fitness og wellness, således man rigtigt kan få slappet af og nyde en dejlig ferie sammen med den nærmeste familie under komfortable forhold. De fleste feriecentre er beliggende tæt ved strand og midt ude i den smukke danske natur, så man kan have masser af spændende oplevelser på en ferietur med ophold på et feriecenter, der kan overgå oplevelserne på en dyr charterrejse ned til Middelhavet.