camel-911309_1280

Egypten er et anderledes land at rejse til, og derfor bør du også tage nogle forholdsregler, når du rejser til Egypten. Vælger du at tage dine forholdsregler, vil der ikke ske dig noget, mens du er af sted; ingen misforståelser vil opstå, og det vil sikre dig en rigtig god ferie!

 

3 rigtig gode råd

  1. Det første du skal sørge for, er altid at have tålmodighed samt følge med strømmen. Der vil altid dukke noget uventet op; tag det som en del af charmen! I Egypten går alting langsomt, så lad endelig være med at blive irriteret over det – det hjælper ingenting, det gør kun ting værre.
  2. Så er der lige maden. I Egypten er den ofte meget krydret eller meget sød. Det kan godt komme som en overraskelse for nogen, da det er noget anderledes end maden derhjemme fra. Men, prøv det nu endelig. Du er i et fremmed land, hvilket er grund nok til, at du skal kaste dig ud i det. Det er en del af oplevelsen! Oh, og drik endelig ikke vand fra vandhanen, hvis ikke du har lyst til at sidde på toilettet fra du kommer, til du tager med flyet hjem igen.
  3. Husk drikkepenge! Det er nemlig meget almindeligt med drikkepenge i Egypten; det indgår nemlig som oftest som en del af lønnen, og de er derfor temmelig uundværlige for tjenerne. Læg gerne 10-15 procent af regningen i drikkepenge, for så går du ikke helt galt i byen.

Husk kameraet til oplevelserne!

En af de ting, du endelig ikke må glemme, når du rejser til Egypten er plads på kameraet. Du vil nemlig komme til at opleve en masse fantastiske ting i Egypten, som du bliver nødt til at fange på kameraet, så du har nogle gode minder, du kan se tilbage på, når du kommer hjem.

 

Pas på dig selv

Rejser du alene eller sammen med en partner, er det vigtigt, at du/I sørger for at passe godt på hinanden. Der er ingen grundt til at tage chancer – og siger mavefornemmelsen, at der er noget, som ikke er helt i orden, så sørg for at lytte til det. Vælger I at tage ud om aftenen, er det en god ide at blive på de steder, hvor der er mange turister. Lad være med at bevæge dig ud i mindre befolkede områder, da det godt kan ende galt.

Billede: Bakar_88