Selvom det nu er forår, så vælger mange mennesker allerede nu at booke billetter til den kommende efterårsferie 2017, og en charterrejse er det mest oplagte valg, da man så kan flyve ned til en dejlig solrig strand på et luksushotel og blive forkælet på ét af de mange populære rejsemål. Traditionelt set indskrænkes mulighederne og priserne stiger, jo tættere på afgangsdatoen man kommer, og dette ved de fleste turister i forvejen. Derfor vælger mange at benytte sig af det store udbud og de lavere priser på en efterårsferie 2017, da det er ideelt at bestille pladserne i 6-12 måneder i forvejen.

Hvad er fordelen ved at bestille ferien i god tid?

Der er både fordele og ulemper ved at bestille en efterårsferie 2017 mange måneder i forvejen, så dette bør man derfor nøje afveje i forvejen, før man tager en beslutning om en konkret charterrejse. Fordelen er som før nævnt et noget større udvalg og lavere priser, således man er sikker på at komme til den ønskede feriedestination og favorithotel, da der endnu ikke er udsolgt. De bedste og mest populære steder bliver først udsolgt, og det er bare ikke det sammen, hvis man rejser på en billig afbudsrejse til en destination, hvor der ikke er den slags natur, udsigt og oplevelser, som man ellers havde satset på.

Man kan naturligvis tjekke billige afbudsbilletter på forskellige rejsebureauer, men der er sjældent 4-5 pladser til samme afgang og hotel, så dette henvender sig især til singler og par. Det er naturligvis en ulempe at bestille en charterrejse flere måneder i forvejen, hvis der skulle komme noget i vejen, således man må ombooke eller aflyse rejsen, men dette kan man som regel komme omkring med en afbudsforsikring.

Hvordan finder man familiens ønskerejse?

Man bør starte med at se mulighederne igennem i forvejen, og man finder både priser, forslag og inspiration på internettet. Man kan starte med at tjekke priser på sammenligningssøgemaskinerne, der kan give et fingerpeg om, hvad prisniveauet er for årstiden. Man bør dog være opmærksom på, at ikke alle flyselskaber og tilbud er med i sammenligningerne, således man får mest ud af at tjekke de enkelte flyselskabers hjemmeside for gode tilbud på en efterårsferie 2017.

Man finder som regel det største og bedste udvalg af rejser hos de største flyselskaber, der ligeledes er bedst til at forhandle de billigste priser på hoteller og all inklusive ordninger på grund af deres store mængde passagerer. Man bør derfor søge inspiration for en efterårsferie 2017 hos Spies.dk, da dette rejsebureau har masser af rejser og specialtilbud til hele verden. Her kan man endda udvælge rejsemål nemt ved at angive jeres krav og ønsker om:

  • Hotellets placering (afstand til strand).
  • Børnepool.
  • Swimmingpools.
  • Wifi overalt på hotellet.
  • Mulighed for tilkøb af all inclusive.
  • Aircon på hotelværelset.

Jeres efterårsferie 2017 kan derfor blive perfekt, hvis man netop i forvejen har fundet et passende hotel, der overholder jeres krav til en herlig efterårsferie.