Maldiverne er for mange det ultimative paradis, som de drømmer om engang at få mulighed for at besøge. Heldigvis er det sådan, at du sagtens kan besøge Maldiverne på et backpacker budget – for Maldiverne er meget andet end dyre resort-øer forbeholdt kendisser og rigmænd.

Hvordan kommer man billigt til Maldiverne?

Hvis du rejser fra Danmark, fordi du starter din backpackerrejse på Maldiverne, kan du faktisk få envejsbilletter dertil for bare 2.500 kroner, hvis du sørger for at være ude i god tid. Det er billigt for så lang en distance. Sørg for at søge efter billetter på flere forskellige søgemaskiner for at få den bedst mulige pris, og slet så dine cookies inden du køber billetten.

Hvor er det billigt at opholde sig på Maldiverne?

Det er klart, at du på et backpacker budget ikke kan booke et ophold på de dyre resort-øer. Dog er det heller ikke lige så spændende som at booke sig ind på et guest house på en lokal ø som Maafushi. Her kan du bo billigt på guest houses, der er drevet af lokale. Der mangler ingenting – for ligesom resort-øerne består Maafushi ikke af andet end kridhvid sand, palmer og azurblåt hav. Der er to minutter ned til vandet, så hvad mere kan du ønske dig?

Hvad koster det at være på Maafushi?

Som passioneret backpacker ønsker du selvfølgelig at bruge så lidt som muligt på overnatning, så du har penge til oplevelser og andre fornøjelser. På Maafushi kan du som solorejsende booke en hel uge med morgenmad for blot 1.800, hvis du er ude i god tid. Det er ekstremt billigt for et ophold i det, vi alle sammen anser for paradis. Og når det er så billigt, hvorfor så ikke tage af sted?

Hvad er der på øen?

Da Maafushi er en lokal ø, finder du naturligvis alt lige fra en kiosk til en bager, som kan forsyne dig med snacks og andre godter, til når du skal på tur. Desuden er der også et væld af aktiviteter såsom dykning, snorkling, jetski og meget andet, som du kan bruge din tid på, mens du befinder dig i paradis. Du har også mulighed for at hæve penge, hvis ikke du fik det gjort i lufthavnen. Så selvom det er en ø midt ude i ingenting, har den en del at byde på.