Mærker du også en kriblende rejselyst indeni dig? Så er du havnet det helt rette sted, der kan give dig rejseinspiration. 2019 kan nemlig været året, hvor du får udlevet nogle af dine større rejsedrømme.

“At rejse er at leve” lyder et kendt citat af H.C. Andersen. Skal 2019 været året, hvor du skal på eventyr og for alvor leve? Hvis ja, så kan du med fordel læse med i denne guide, hvor vi peger på tre spændende og forskellige destinationer.

1. Tyrkiet

Tyrkiet er et land spækket med oplevelser. Samtidig er Tyrkiet kun en kort flyvetur væk, men alligevel vil du opleve masser af spændende kultur, som adskiller sig fra andet, du har set.

Den tyrkiske historie er nemlig ikke kun lykkelig, hvilket giver masser af interessante muséer og alsidig arkitektur at se på for alle historieinteresserede. Herudover kommer naturligvis fantastisk turkisblåt vand langs kysterne med mulighed for at bade eller dykke.

Tyrkiet forfører på denne måde sine besøgende med afslappende dage på stranden, lave priser, spændende madoplevelser, lækker te i bazarerne og endeløse nætter. Desuden er Tyrkiet også hjemland for masser af vandparker og all inclusive-hoteller.

Hvis du søger storbypuls, kan det anbefales, at du booker en rejse til Istanbul, der er en blomstrende og moderne storby.

2. USA

USA kan virke som et helt uoverskueligt stort land med sine 50 stater. Men hvis du er i humør til en stor oplevelse, er det ikke til at komme udenom de forenede stater, der byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

Drømmer du om en mindeværdig roadtrip, er USA generelt den helt perfekte destination for dig. En klassisk rute er fra Los Angeles til San Francisco og over til Las Vegas. Mange rejselystne danskere tager dog også køreturen henover “Bibel-bæltet”, som går fra den ene kyst til den anden gennem de sydlige stater, hvor du bl.a. kan dykke ned i grumme historier om slaveri.

Når det kommer til storbyferier, så har USA også mere end rigeligt at byde på. Har du ikke oplevet New York, er det ikke til at komme udenom denne kultur-perle på østkysten. Fortsæt evt. sydpå efter en uge i byen, og oplev Miami med dens palmer og eminente badestrande og spisemuligheder.

3. Bali

I Indonesien ligger øen Bali, der er et populært asiatisk turistmål. Og med god grund.

Bali er den vestligste af de små Sunda-øer, der er beliggende mellem øerne Java mod vest og Lombok mod øst. Bali er et sandt paradis for alle, der er vilde med surfing, dykning eller yoga. Af denne grund langfarter mange backpackere bl.a. til øen hvert år, hvilket skaber en hyggelig og international stemning, som er en oplevelse værd.

Bali har en skøn natur og paradis-lignende strande. Har du lyst til at ligge under en palme og slænge dig, er Bali den perfekte destination.