Det er fedt at rejse – og endnu federe er det, hvis man kan gøre det til billige priser. Billige flybilletter er ikke det hele, for hvor billig er en ferie, hvis det er dyrt at spise eller besøge attraktioner? Det hele skal gå op i en højere enhed, hvis man gerne vil afsted på billige rejser. Men, det kan godt lade sig gøre, så læs endelig med på indlægget.

Billige rejser til Thailand

Et af de steder, hvor du både kan få billige billetter, billig accommodation og billige oplevelser er i Thailand. Det er et skønt land med mange forskellige former for oplevelser – nord og syd er vidt forskellige i forhold til mindset, natur og priser. Hvis du rejser udenfor skolernes ferie, vil du opdage, at billetterne til Thailand vil falde noget i pris.

Naturligvis skal du også få det til at passe med regnsæsonen, da monsunregnen hærger på forskellige tidspunkter af året, alt afhængigt af hvor du skal hen. Men, her vil i få 5 gange så meget ud af pengene, som hvis I tog på flyet afsted til en solrig destination i Europa. Nok er turen dertil noget længere end til Sydeuropa, men hvis du alligevel har 2-3 ugers samlet ferie, kan du sagtens tage den lange tur derover – det betaler sig i sidste ende.

Hvorfor besøge Laos?

Nabolandet til Thailand, Laos, er et land som overses af mange, hvilket er noget af en skam. Det har i mange været et isoleret land, hvilket har betydet, at kulturen er fuldstændig intakt – til din fordel. Hvis du er vild med billige rejser, er Laos et land, som du på et tidspunkt skal besøge. Landet er endnu billigere at leve i end Thailand, og naturen er mindst lige så smukt – hvis ikke smukkere.

Her vil du få afslapning for alle pengene, da tempoet ikke er særlig højt. Det er en del af charmen! Du kan sagtens finde billige flybilletter hertil også. Sørg for at kigge på forskellige måneder. Er du ligeglad med regn, kan du komme ganske billigt dertil i kun i-oktober, hvor regntiden er sat ind. Men, det betyder ikke, at du ikke kan komme ud og opleve en masse! Du kan læse meget mere om billige rejser lige her.