I daglig tale er de færreste klar over, hvor feriedestinationen Fuerteventura befinder sig, mens alle kender til De Kanariske Øer mellem Spanien og Afrika. Øen Fuerteventura er faktisk den næststørste blandt de 7 Kanariske Øer, da kun Tenerife er større. Både Lanzarote og Gran Canaria er mindre, men de er mere turistprægede og besøgte end øen Fuerteventura.

Alle øerne har dog dejlige strande og et utroligt komfortabelt varmt klima at byde på, og I bør faktisk overveje at besøge Fuerteventura, hvis I sætter pris på mindre trafik, mindre antal turister og færre hoteller. Øen Fuerteventura er generelt meget mere original og uspoleret med hensyn til deres strande og natur end de øvrige Kanariske Øer.

Hvordan kommer man til Fuerteventura?

Det tager kun et par timer at flyve til Fuerteventura, og hele familien kan sagtens se frem til en dejlig ferie her. Der er naturligvis mulighed for at sejle over til de øvrige øer på ferien, hvis man gerne vil opleve nogle af deres seværdigheder også. Men selve trækplasteret på Fuerteventura er den uspolerede natur med uberørte strande, hvor I nemt kan finde en privat strand.

Ved at bestille en charterrejse til Fuerteventura med rejsebureauet Spies får I flere fordele, da Spies dels er konkurrencedygtig på prisen, og dels har de aftaler med de bedste hoteller på De Kanariske Øer, og I kan endda selv udse jer det hotel, som I synes bedst om med hensyn til beliggenhed, faciliteter og pris.

På den måde vil I kunne sammensætte en drømmeferie, som blot går ud på at nyde opholdet i fulde drag. Hotellet Fuerteventura Princess er et godt valg for børnefamilierne, da det ligger ved havet et stykke uden for Jandia og har børneklub og børnepool.

Hvilke seværdigheder er der på De Kanariske Øer?

Fuerteventura er generelt en stille ø, da antallet af turister er lavere her end på de andre mere turistprægede øer. Folk tager simpelthen til Fuerteventura for at nyde stilheden, naturen og de herlige strande. Der er også ideelle vindforhold til vandsport, så derfor kommer mange her for at dyrke surfing, windsurfing, kitesurfing samt stå på vandscooter.

Øerne Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote har mere natteliv, restauranter og forlystelsescentre, men man kan sagtens hygge sig på Fuerteventura alligevel. Mange elsker at gå på opdagelse i naturen, og så bør man besøge den smukke naturpark Parque Natural de las Dunas. Her kommer en kort oversigt over specielle seværdigheder på Fuerteventura:

  • Kirken Nuestra Señora de la Regla i Pajara.
  • Fyrtårnet Faro Punta de Jandía.
  • Byen Corralejo med restauranter, torv og live musik.
  • Klokketårnet i Corralejo med den flotte udsigt.
  • Nyd stilheden på den øde ø Isla de los Lobos.
  • Landskabet på øerne varierer meget med grønne dale og golde ørkener.
  • Der er vulkaner og lava på De Kanariske Øer.