Der er ikke megen tvivl om, at den perfekte ferie især har følgende krav:

 • Kort rejsetid.
 • Komfortabel overnatningssted.
 • Varmt og solrigt klima.
 • Central beliggenhed tæt på strand.
 • En relativ lav pris.
 • Gode tilbud på feriestedet med mad, underholdning og aktiviteter for alle.
 • Masser af shoppingmuligheder og seværdigheder i området.

Disse punkter opsummerer faktisk indholdet af en charterrejse, da andre rejseformer ofte er for langsommelige som egen bil, bus eller tog. Hvis du hurtigt skal rejse til et eksotisk feriested, så er det nødvendigt med en flyrejse, og så kan du da nøjes med en flybillet og satse på chancen med hensyn til overnatningsmuligheder.

Overnatningsmuligheder

Du kan muligvis spare lidt på rejseomkostningerne, hvis du rejser med bus eller tog frem for at tage et fly, men de fleste vil nu gerne betale nogle få hundrede kroner ekstra for at komme hurtigt og direkte med fly frem til feriestedet. Hvis rejsen f.eks. går til det dejlige klima nede ved Middelhavet i Sydeuropa, så tager turen næsten to døgn med offentlige transportmidler, mens flyrejsen kun tager et par timer. Du mister derfor op mod fire dage i alt på ferien, hvis du ikke rejser med fly. Det er som regel muligt at overnatte på flere måder på et feriested såsom:

 • Vandrehjem.
 • Telt/campingplads.
 • Leje en feriebolig/hytte/lejlighed.
 • Hotel/motel.

Du bør altid booke et overnatningssted i forvejen, da du på den måde kan være sikker på, at der overhovedet er plads til dig i de pågældende dage, og samtidig kender du jo prisen for overnatningsstedet. Rigtig mange turister er gennem tiderne blevet snydt af taxichauffører og hotelværter, når de ankommer til et feriested uden at have bestilt plads i forvejen, så derfor husker de fleste at gøre det i dag.

Når du bestiller en charterrejse får du både flybillet og opholdssted med i en samlet pris, og derved udnytter du rejsebureauets mængderabat, så det oftest er billigst at bestille en charterrejse frem for en separat flybillet og hotelovernatning.

Find inspiration på nettet

Du kan finde masser af gode tilbud på rejser på nettet, og du bør tjekke priser og udvalg på en charterrejse hos Spies Rejser, der i mange år har været førende på området. Spies Rejser har nemlig rejser til hele verden, og du kan finde hoteller i alle prislejer på deres hjemmeside, og der kan du også se hotellets beliggenhed, faciliteter og tilbud.

Hvis du er fleksibel indrettet med hensyn til feriedestination og afrejsedatoer, så kan du endda finde billige afbudsrejser til masser af populære feriesteder. Med en charterrejse kan du under alle omstændigheder få en perfekt ferie med afslapning i yderst komfortable omgivelser.

Du bør også overveje at tilvælge all inclusive på din charterrejse, da du for en lille merpris får alle måltider underferien med i billetprisen.