Kap Verde er en populær destination for strandferier, men for dem, der foretrækker at komme ud og opleve noget, er der også rig mulighed for det. Hvisdu har smag for den lokale atmosfære og har lyst til at opleve en middag i lokale restauranter og shoppe på markederne, bør du bevæge dig udenfor hotellets trygge rammer.

Hvordan kommer man rundt på Kap Verde øerne?

 Taxier er let tilgængelige i de større byer og ferieområder og er generelt af høj kvalitet og sikre at køre med. Selvom de kører efter et taximeter, har de det dog til tider med at være kreative, så det er altid værd at aftale prisen, inden du tager af sted. Den billigste måde at komme rundt er dog med busser, der let identificeres og kører rundt i byen, ofte fuld af passagerer og pakker. Busserne kører normalvis til omkring klokken otte om aftenen. Har du mod på at springe ud i øhop på din rejse til Kap Verde, så er der også mulighed for at rejse fra ø til ø. Den mest praktiske måde at rejse mellem øerne på er ved at flyve. Flyvene er dog til tider noget utilregnelige. Der er imidlertid regelmæssige færgeafgange, der sejler mellem São Vicente og Santo Antão, og mellem Fogo og Brava.

 Shopping i Kap Verde

Dagligvareshopping kan være dyrt på Kap Verde, da de fleste varer er importerede. Men hvis du godt kan lide at tulle rundt på diverse markeder og kigge efter lokale varer, smykker, tøj og friske råvarer, så er Kap Verde lige stedet for dig. Kap Verdes håndværk er en afspejling af begrænsningerne forårsaget af tørke og de begrænsede naturressourcer, de har på øerne. Ler er en vigtig materialekilde for de lokale håndværkere, der skaber alt fra gryder og køkkengrej til kunst, der er et almindeligt syn i butikker og på markeder.

Book drømmerejsen til Kap Verde

Book din rejse til Kap Verde gennem Spies og nyd de fantastiske strande og fantastiske klima året rundt. Kap Verde øerne tilbyder en bred vifte af aktiviteter og udflugter. Der er helt sikkert noget for enhver smag, uanset om du har lyst til en lille smule ekstra på din ferie, udover at slikke sol og nyde den fantastiske mad. Spies har flere forskellige indkvarteringer på øerne, der både henvender sig til børnefamilier og voksne.