Kunne i godt tænke jer at prøve noget lidt anderledes til årets firmajulefrokost København, så kunne et cruise med Oslobåden måske være et godt bud på dette. Julefrokosten foregår først og fremmest på et stort cruise ship, hvilket må siges at være nogle noget anderledes omgivelser at tilbringe julefrokosten med firmaet på. Derudover foregår firmajulefrokosten over to dage, hvorfor man både får mulighed for at feste, lave diverse aktiviteter og opleve byen Oslo, hvor der er mulighed for at gå på sightseeing og lave forskellige aktiviteter, når båden holder ind i seks timer ved havnen.

Unik julefrokost for firmaer

En firmajulefrokost på Oslobåden er i sig selv temmelig unik, da det formentlig ikke er hvert år, man holder julefrokosten i firmaet på en båd. Arrangementet er tilmed mere end en fest. Det er en julefrokost for firmaer, der foregår over to dage, hvor man har mulighed for at feste sammen, shoppe på båden, deltage i diverse aktiviteter som rappelling, cykling, kajakroning osv. samt danse natten lang til Oslobådens live band, der spiller de allerbedste hits fra 80’erne.

Det er bestemt en firmajulefrokost, der sent vil ryge i glemmebogen. Den giver også mulighed for rigtigt at få snakket og hygget med kollegaerne, noget der formentlig ikke er meget plads til i det hektiske arbejdsliv og den ene hverdag, der tager den anden.

Kom sikkert hjem fra festen

Firmajulefrokost på Oslobåden er også en god og sikker både at holde fest på, da der ikke er nogen, der kan blive fristet til at køre bil hjem i deres brandert. Man skal derimod bare finde tilbage til sin kahyt, hvor man kan sove festen ud og vågne til en ny dag med mere fest og sjove aktiviteter samt lækker mad.

Firmajulefrokosten kan bookes gennem DFDS Seaways, der vil sørge for en uforglemmelig oplevelse på Oslobåden.