Danmark er et dejligt land at tage på sommerhusferie i, hvilket både gælder danskere, men også folk fra hele verden, og især de omkringliggende lande som Sverige, Norge og Tyskland. Det er som regel ganske nemt at finde et ledigt sommerhus til netop dit behov ud fra beliggenhed, faciliteter, pris og tidspunkt. Der er nemlig rigtig mange sommerhuse til leje overalt i Danmark og hele året rundt, men det er naturligvis mest populært at leje sommerhus i sommermånederne samt i julen, så priserne er også højest i disse perioder.

Hvilke faciliteter er der i luksussommerhuse?

Man kan ofte leje et sommerhus til få tusinde kroner om ugen, men prisen afhænger jo af mange parametre som disse:

  • Husets størrelse
  • Husets faciliteter
  • Husets beliggenhed
  • Afstanden til stranden
  • Husets stand og alder
  • Attraktioner i området

Hvis man sammenligner prisen på 8 dage i et luksus sommerhus sammenlignet med 8 dage ved en charterrejse sydpå i 8 dage, så vil det helt sikkert være billigere for familien at leje et sommerhus, og man vil endda kunne få mange fornøjelser ud af en sådan ferie. Mange sommerhuse har alt i hårde hvidevarer og teknik, så man både har adgang til spil, internet og satellit TV.

Man kan som regel også nyde en afslappende ferie mens man er i spabad, tager solarium, går i sauna, bader i en swimmingpool eller spiller fodbold og andre typer sport på udendørsarealerne. Der findes som regel gode indkøbssteder og forlystelser i nærheden af de mest populære ferieområder, så man vil altid kunne nyde sådan en ferie, selvom vejret ikke altid er perfekt.

Lej dit sommerhus på nettet

De fleste vælger at gå online på nettet, sår de leder efter et passende sommerhus til ferien. De fleste sommerhuse annonceres jo på nettet, hvor både private udlejere og udlejningsbureauer har sommerhuse klar til udlejning. Man finder nemmest et passende sommerhus hos udlejningsbureauet Dancenter, der har mere end 5000 sommerhuse til udlejning overalt i Danmark, så det kunne nok være et godt sted at starte med at finde inspiration og tjekke priser og faciliteter på områdets sommerhuse.