Har du overvejet at holde jul i udlandet? Julen er for mange en hellig tid, men det er også en tid fyldt med stress og jag. Rejser du og familien til udlandet hen over julen, får du derimod en anderledes juleoplevelse, hvor du kan holde jul med tæerne i det lune, bløde sand i skyggen af de svajende palmer. Det lyder ikke helt dårligt, vel?

Læs med her og få gode råd til juledestinationer.

Julefest på de lune Kanariske Øer

Det er populært som aldrig før at holde jul på charmerende Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife. Og det er der god grund til. Øerne har alle hver deres charme, men fælles for dem alle er, at de har lunt vejr hele året rundt. Derfor slipper du for sjap og slud hjemme i kolde Danmark – det kan du i stedet bytte ud med varme briser og cocktails på stranden.

Her får du en skøn blanding af sol, varme og julerier. Du finder julemænd, så børnene får en fornemmelse af jul. Og mange af hotellerne holder julefester med lækre julemiddage.

Få vaskeægte engelsk julestemning

Jul i London er noget helt særligt. Byen emmer af julemagi, og der er pyntet op til pomp og pragt, så langt øjet rækker. Den engelske hovedstad ved om nogen, hvordan man får folk i julestemning. Byen går juleamok i alverdens tænkelige og utænkelige julerier.

Stormagasinerne er pyntet overdådigt og den populære Hyde Park er forvandlet til et eventyrligt Winter Wonderland, som du ellers kun ser i Disneys klassikere. Nyd en engelsk julemiddag og vent med at pakke gaverne op til den 25. december om morgenen på traditionel engelsk vis – hvis altså børnene kan vente så længe.

Julegaver i thailandsk solnedgang

Thailand er et stort hit blandt danskere, når det gælder juleferie. Det varme klima, de smukke strande og snorklingmuligheder tiltaler mange, når de overvejer at skifte julens stress ud med afslapning under varmere himmelstrøg.

De små glemmer hurtigt den traditionelle jul, når det krystalblå hav og bløde sand kalder. I kan åbne julegaver på stranden til solnedgangen, mens I stadig sidder i korte bukser og t-shirt. Det er da en afslappet jul.